Choose color scheme

Presentation

Jag heter Martin Krüger och är ordförande i Sonora Konstförening.

Är Du nyfiken på den nutida svenska konsten men inte vet hur Du ska lära känna den? Sonora konstförening har bildats för alla konstintresserade som under trevliga former vill vidga sina kunskaper om svenskt konstliv. Sonora konstförening är en ideell förening som en gång per år lottar ut inköpta konstverk till sina medlemmar.

Vi har en bra vinstchans, minst trettio procent. Vi köper varje år in måleri, seriegrafi, skulptur och foto från landets ledande konstnärer. Du behöver inte nödvändigtvis vara expert. En av uppgifterna för Sonora Konstförening är att visa vägen till de konstnärer som vi tycker är bäst. Vi ger Dig också möjlighet att träffa konst- och kulturpersonligheter genom våra arrangemang. Vi är idag ca 170 medlemmar. Vi håller Dig löpande informerad om viktiga utställningar och andra arrangemang som Du inte får missa!

Bli medlem och få en medlemsgåva!
Medlem blir Du genom att betala medlemsavgiften på 1500 kronor per år på bankgiro 5095-0443. Det ger Dig möjlighet att ta del av hela konstföreningens utbud. Om Du vill ha en faktura, ange namn och adress dit fakturan skall sändas! När Du blir medlem i Sonora Konstförening för första gången och efter att Du betalat medlemsavgiften, får Du utan avgift en gåva i form av en litografi av Ilkka Pärni, gjord speciellt för Sonora konstförening. Ilkka är målare och grafiker med rötter i det geometriska formspråket.

Martin Krüger, ordförande Sonora Konstförening